2017 – LESSENREEKS

Stel zelf je data’s samen om lessen pottendraaien te volgen. Je kunt dus zelf uw ritme bepalen wanneer je naar de lessen wil komen.  Je bent beginneling of u wenst een specifieke bijscholing : alles kan gezien ik mij beperk tot 3 leerlingen. Naast deze cursus, waar een eigen draaitafel thuis niet verplicht is, heb ik ook een intensieve cursus draaien, waar de nadruk ligt op het instuderen van aangeleerde vaardigheden thuis : meer info daarover op aanvraag.

Je krijgt dus een persoonlijke begeleiding (maar 3 leerlingen max), je leert alle technieken van het draaien : cylinder, kom, vaas, tas, je eigen servies, vandenboom, deksels, borden, oren trekken, tuiten maken voor theepotten : je gaat zo ver je maar wilt, als je doorzet en voldoende lessen volgt lukt alles!! Ik laat jullie werken o.a. met engobes als decoratietechniek, waar dan naar keuze een glazuur opgezet kan worden.

Het decor van het atelier geeft u een vakantiegevoel en de 19000 stukken eigen muziek uit de boxen geeft je als muziekliefhebber ook een warm gevoel. Er is koffie en frisdrank en andere dranken.

Voorwaarden :

lessen duren telkens 3 uur, prijzen zijn btw inclusief. U betaalt uw inschrijving tijdens de eerste les, liefst cash.

klei te koop ter plaatse (1 euro/kg), gereedschap ter beschikking. Eventueel kan een wegwerpoverall gekocht worden voor 4 euro. Je stukken kunnen gebakken en geglazuurd worden ter plaatse : 4.4 euro voor biscuitbak (gebakken gewicht), en 9.4 euro per kg geglazuurd werk (gebakken eindgewicht), glazuurkost inbegrepen. Engobes worden gratis ter beschikking gesteld.

minimum inschrijving is 3 lessen : 90 euro

10 lessen : 240 euro

20 lessen : 450 euro, 22.5 euro per bijkomende les vanaf 21ste les

NIEUWE LESDATA 2018 via nieuwsbrief in december en op deze site!!!!!!!!!!!!!!

De data worden dagelijks ge-updated, volgende data zijn nog mogelijk op ma, woe, za of zondag, (data, ritme, aantal vrij te kiezen) :

Op maandag van 17h15(30)-20h15(30): 20,27 november, 4,11 december

Op maandag van 14-17uur :  13 november, 11 december

Op woensdag 14-17 uur : 29 november, 6,20 december

Op woensdag 17.15(30)-20.15(30) uur : 15,29 november

Op zaterdag 14-17 uur :  16 december

Op zondag 11-14u :   12,19 november, 3,10,17 december

INSCHRIJVEN :