de surprise

Waar? Bij Stefans Pottery, Lindestraat 6, 8972 Roesbrugge-Haringe (Poperinge) – een leuke en gezellig ingericht atelier dat vrij toegankelijk is.

Waarom? Om plaats te maken voor een nieuwe collectie! Want niet evolueren is achteruit gaan!

Wanneer is Stefans Pottery open? Gemakkelijk te beantwoorden. Op onze pagina OPENINGSUREN vind je altijd de juiste informatie terug.

Hoelang is de korting geldig? Gedurende het volledige 2023! De nieuwigheden verschijnen pas in 2024…

Hoe krijg ik de korting? Bij het afrekenen vraag je gewoon naar de 50% korting. Wij zullen blij zijn dat je ons helpt plaats te maken tegen 2024. Korting is niet geldig bij het online winkelen.

Is de korting ook geldig op cursussen of try-outs? Neen, helaas niet.

Wie is die Stefan eigenlijk? Aha, goeie vraag. Stefan is eigenlijk een industrieel ingenieur elektromechanica die zijn jeugdhobby omgezet heeft in een heuse promotie van het ambacht van een pottenbakker!

Wat kan ik verwachten als ik binnenkom? Je komt dus terecht in het gezellig atelier van Stefan. Je ziet er betegelde tafeltjes, hoort er een verrassende muziekkeuze, je kijkt op van de koffiemachine en het interessant aanbod drankjes en ijsjes in het automaat en diepvries. Zelfbediening! De koffie laat je lopen in de huisgemaakte tasjes, en voor je biertje kies je een zelfgemaakte kelk. Neem gerust plaats aan de tegeltafeltjes of aan de picknickbanken achter het atelier.
Zie je niet direct iemand? Geen nood, kijk rustig rond, we hebben je wel opgemerkt en komen zo tevoorschijn.
Zie je een grote man met krullend haar en baard in linnen kleren vol kleiplekken? Dat is Stefan, de pottenbakker. Een knikje, en hij laat je rustig rondkijken. Ondertussen is hij bezig met draaien, oven vullen, opkuisen, mails beantwoorden.
Zie je een aantal personen druk aan het werk aan de draaitafels? Dat zijn cursisten. Ga gerust wat dichter om te kijken. Veel kans dat ze je niet eens opmerken…
Zie je veel ruggen, hoor je lachen? Dat zijn er die willen kennismaken met het ambacht en een try-out volgen. De persoon achter de draaitafel heeft een wit beschermpak aan en draait met hulp van Stefan zijn/haar eerste potje!

Waar is die showroom wel? Die zie je niet direct, inderdaad. De afgewerkte stukken van Stefan staan op de eerste verdieping. Je kan dus gewoon de trap opwandelen om te gaan rondkijken. Geheel vrijblijvend.