SFEER bij Stefans Pottery

Welkom bij Stefan en Carine!

Stefan bakt potten en het brood bij het ontbijt. Je vindt hem meestal terug in zijn pottenbakkersatelier. Hij geeft er cursussen en try-outs. Tussendoor werkt hij aan bestellingen of nieuwe creaties.

Carine is je gastvrouw. Je vindt haar ook meestal terug in het atelier, waar ze de glazuren maakt en meehelpt met Stefan.

In de B&B heerst een losse sfeer… ‘s Ochtends bij het ontbijt is er gezellige achtergrondmuziek. Je snijdt er zelf je brood en geniet van een eenvoudig ontbijt met een selectie van lokale producten.
Je kan in de loop van de dag ook vrij gebruik maken van de keuken en de koelkast of diepvries verkennen naar een ‘goestje’ zoals ze dat in de Westhoek zeggen.

Je eigen koelkast kan je voorzien van je eigen aankopen. Of je kan komen neuzen in de automaten van de pottenbakkerij. Ook daar is het altijd gezellig en je bent er steeds welkom als de poort open staat!

De kast in de inkom zit vol spelletjes – ga je gang. En er zijn genoeg terraszitjes of picknickbanken om heerlijk te genieten van de natuur en haar geluiden.

KOM GENIETEN
van elkaar en het ambacht van de pottenbakker
IN DE WESTHOEK!

B&B STEFANS POTTERY
Lindestraat 6
8972 Roesbrugge (Poperinge)
België
stefanspottery@gmail.com
+32 478 950146